Kategórie
 
 
 
 

Andrew Christian značkové pánske spodné prádlo z Los Angeles

Zaži niečo nové a prekvap sám seba…

Ak je Andrew Chriastian pre vás neznámy pojem neprekvapuje nás to. Ale spodné prádlo tejto americkej značky vás očarí na 100 %. Objavili sme ho pred pár rokmi a odvtedy naň nedáme dopustiť, stalo sa pre nás kultovým, rovnako ako je samotná značka kultovou záležitosťou v iných zemepisných šírkach.

Kúsok histórie…

Spoločnosť Andrew Christian bola založená v roku 1997 a nesie meno samotného zakladateľa, ktorý je rovnako aj dizajnérom produktov. Keď sa v roku 2006 začala zaoberať spodným prádlom či plavkami našla svoj smer a zožala obrovský úspech u mužov, ktorí si značku veľmi obľúbili.

Vymeň staré za nové…

Andrew Christian sa špecializuje výlučne na produkty pre pánov a vytvára prádlo s ohľadom na ich mužnosť, ktoré sa dokonale prispôsobí telu. S použitím inovatívnych technoloģii a originálnym dizajnom je každý jeden kúsok z ich dielne potešením. Myslí sa nielen na funkčnosť prádla, ale hlavne na pohodlie a príjemný pocit pri jeho nosení.

Prečo Andrew Christian...?

Boxerky, slipy aj jocksy sú vybavené väčším priestorom vpredu pre chlapskú pýchu. Tento akoby “vačok” zabezpečí maximálny komfort pri nosení počas celého dňa, opticky pridá na veľkosti a udrží všetko na svojom mieste. Pocit akoby ste na sebe nemali nič oblečené a podporu si užijete každý deň, keď si ich oblečiete bez ohľadu na to, či vás čaká dlhá zmena v práci alebo idete športovať.

Jedinečný zážitok...

Použitie kvalitných materiálov, ich spracovanie a dokonalý dizajn pri každom strihu odbúra nepríjemné tlačenie, odieranie a pocit neustáleho naprávania. Moderné a originálne boxerky alebo slipy podčiarknú váš sexepíl a v odvážnejších jocksoch vyniknú vaše prednosti. Toto pánske spodné prádlo spĺňa všetky predpoklady pre najnáročnejších mužov.

 

 

Vyskúšajte a presvedčte sa sami!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia